Ostara

Mesaj Al Iubirii

Bijuterii din Aur | Pudrate în Tonurile Toamnei

Bijuterii din aur pudrate în tonurile toamnei

Bijuterii din aur pudrate în tonurile toamnei

 Toamna ne oferă un prilej minunat de a asorta spectrul de culori dedicate nuanțelor pământului într-o simfonie de forme care îmbracă ușor nostalgia zilelor senine de vară.

Periplul pe care ți-l propunem este de poveste, pentru că Ostara “scrie” prin intermediul bijuteriilor, adevărate poezii idilice. Pulsul bebelușului, un sunet, o chemare sau un cuvânt, poate fi acel  “ceva” în plus care să-ți aducă bucurie ori de câte ori porți bijuteriile de aur de la Ostara.

Toamna, este o a doua primăvară, în care fiecare frunză e o floare.”A.Camus

Așa că frunzele de dafin, simbolul triumfului și al bogăției sunt adunate într-o minunată colecție, intitulată sugestiv “Laur” .

Brățări, inele, pandante, cercei și chiar setul de verighete pentru el și ea sunt adevărate opere de artă pe care le poți purta cu grație în zilele mohorâte de toamnă. Vei aduce un plus de charm și elegantă ținutelor tale, care se vor asorta perfect cu aceste minunate bijuterii din aur cu adevărat…magice.

Intreaga colecție Laur o poți descoperi aici:

https://ostaracharms.com/lista-colectii/?filter_colectie=clasic&wpf_filter_colectie=laur&product-page=

Perfecțiunea culorilor este dată de…Galben

Galbenul intens al frunzelor căzătoare, cu accente de arămiu pe alături ne duc cu gândul la frumusețea aurului și la bogăția recoltelor. Toate colecțiile Ostara sunt realizate doar din aur galben, alb sau roz. Bijuterii din aur care poartă povestea ta..mai departe.

Neasemuitele perle -un must have în această toamnă.

Simfonia cromatică a toamnei ne-a inspirat să creăm bijuterii atemporale și aici colierele de perle alături de un lănțisor din aur sunt o combinație eclectică care te va surprinde într-un mod plăcut. Perlele aduc acel optimism de care avem nevoie în zilele reci de toamnă iar asocierea aur-perle surprinde parcă esența toamnei.

Colierele de perle se poartă cu ținute boeme, pline cu culoare și farmec.

Cele mai de efect sunt bijuteriile de aur cu modele geometrice

Geometria simbolurilor ne-a inspirat să aducem în atenția clienților, două colecții pe care le dedicăm tuturor iubitorilor de frumos.

Fie că alegi colecția de bijuterii de aur „Geometria Iubirii” sau tinzi sus, tot mai sus spre stele asemeni colecției de bijuterii de aur , intitulată sugestiv „Geometria dintre stele “ – toate aceste podoabe prețioase au în comun apogeul iubirii și al formelor perfect integrate în Univesul nostru monden.

Fiecare femeie merită să fie prețuită, de aceea toate colecțiile poartă amprenta eleganței și feminității.

Ostara este brandul dedicat frumuseții, prin urmare toate bijuteriile de aur pot fi asortate în nenumărate moduri. Fie că ești la birou sau la o întâlnire cu prietenii, la o cina romantică sau la o plimbare prin natură, senzația pe care o vei avea alegând bijuteriile de aur Ostara va fi de neprețuit.

Pentru că noi știm că povestea sufletului tău stă scrisă în stele..în lacrimi sau bucurii asemeni perlelor sau în extazul fiecărei reușite încununate de succes asemeni colecției “Laur”- toate aceste bijuterii sunt incomplete  fără tine, femeie!

Noi știm deasemenea că ești gata să cucerești lumea, prin eleganță…alături de Ostara!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *