Ostara

Mesaj Al Iubirii

Ce se poarta vara aceasta

Vara sub semnul Ostara!

Vara este anotimpul vacanței, a relaxării și a bunei dispoziții. Vacanța mult dorită este mai aproape..până și garderoba conține piese vaporoase, rochii și salopete colorate care să ne pună în evidență frumusețea și bronzul natural.

Vara înseamnă coliere sofisticate, inele personalizate, lănțișoare cu perlă albă sau neagră și cercei eleganți asortați ținutelor.

Bijuteriile sunt piesele care ne desăvârșesc ținuta și mai mult decât atât, reflecta personalitatea femeii care alege un rol pentru fiecare zi- specială sau sofisticată, misterioasă și gânditoare, provocatoare…menită să întoarcă priviri, elegantă sau naturală. Oricare stare ți se potrivește, bijuteriile noastre creează emoții și stârnesc pasiuni, așadar Ostara vine cu noutăți estivale, asemeni unui cocktail răcoros servit sub umbrar.

Ce purtăm vara aceasta? Perle, perle, perle!

Inelele cu perle-visul unei nopți de vară…

Inelele cu perle se află pe lista de dorințe a tuturor femeilor din lume. Perla a fascinat întotdeuna prin perfecțiunea și simplitatea ei, ceea ce îi conferă un rafinament aparte celei care alege să poarte un inel cu perlă, piesă care va pune în evidență frumusețea mâinii și a pielii. Să nu uităm că  întotdeuna* mai puțin* poate însemna *mai mult* decât o ținuta perfectă, poate însemna eleganță și bun gust.

Inelele personalizate Ostara

Inelele Ostara sunt special concepute ca să îți desăvârșească finețea mâinii și a degetelor. Decupajele elegante sub diferite forme sunt proiectate să-ți amintească de frumusețea cerului și a apei, de bogăția pământului și adierea blandă a brizei mării.

Mai mult decât atât, ele sunt menite să-ți ducă povestea mai departe , conturându-ți degetele fine, atât de delicate…

Create din metale nobile, aceste inele personalizate sunt asemeni unei simfonii create special pentru tine.

Lănțisor perla neagră sau albă

Perla este o piatra prețioasă creată de o scoică și utilizată de bijutieri, fără a fi nevoie de intervenții asupra ei. Asta însemnă ca această piatră perfectă, te reprezintă pe tine ca fiind o femeie puternică, hotărâtă, delicată și frumoasă asemeni perlei care este considerată simbolul purității și al frumuseții naturale.

Ostara îți propune pentru acest sezon estival, un lănțisor lung cu perla albă sau neagră potrivit pentru o ținuta de seară. Decolteul sau spatele poate fi pus în valoare cu acest lănțisor care pur și simplu te îmbracă într-o eleganță supremă care nu lasă loc decât privirilor admirative.

Il găsești aici: https://ostaracharms.com/product-category/coliere/coliere-cu-perle/?product-page=2

Intră în povestea Ostara și lasă-te învăluit de farmecul colierelor prețioase, atent personalizate pentru ca tu să te poți bucura de o experiență desăvârsită.

Intreaga colecție de coliere, o găsești aici
https://ostaracharms.com/product-category/coliere/

Brățarile fixe-un must have a sezonului estival

Acest tip de brățări au marele avantaj de a se potrivi perfect la încheietura mâinii. Aceste tipuri de brățări fixe sunt speciale, fiind personalizate cu gravuri fine sau geometrii în care elementul suprem-iubirea- este înobilat la rang de artă. Frumusețea brățătilor fixe este neasemuită fiind gravate cu modele aparte care reflectă victoria acestor piese atemporale.

Intreaga colecție de brățări o găsești aici:

https://ostaracharms.com/product-category/bratari/

Simbolul nemuriri și al biruinței -brățara fixă Ostara gravată cu lauri

Brățara fixă gravată cu lauri se poate

personaliza cu mesajul dorit astfel că ea poate constitui un cadou excepțional pentru o femeie puternică, plină de încredere.

Laurul a devenit un simbol al victoriei, fiindu-i atribuite semnificații puternice precum puritate, longevitate,sănătate, perfecțiune și nemurire.

Incununarea frumuseții în materie de brățări, este dată de această bijuterie deosebită care reflectă triumful feminității acum și peste veacuri…

Intreaga ediție estivală este disponibilă online: https://ostaracharms.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *