Ostara

Mesaj Al Iubirii

Ce semnifica atunci cand visam bijuterii de aur?

 

Aurul e simbol al bogatiei, al bunastarii, al reusitei. Inca din antichitate, acest metal pretios a fost asociat cu divinitatea, regalitatea, perfectiunea si nemurirea. A fost o provocare dintotdeauna cautarea aurului, faurirea podoabelor din aur dar si impartirea lui, lacomia generata de acest metal fiind cauza pentru care aurul poate avea si conotatii negative in decodificarea din imaginile onirice. Aurul are o valoare materiala importanta si sigura, astfel ca visul poate reflecta de fapt dorinta noastra de a ne imbogati, de a avea succes pe diferite planuri. Atunci cand visam aur se poate sa primim un semn ca aceasta dorinta se va transforma in realitate. Pe de alta parte, aurul in vis poate fi si semn al lacomiei, sau al tentatiei. In functie de visul trait, se poate interpreta aurul si ca valori si principii dupa care alegi sa iti ghidezi viata. Atunci, iti poti reevalua modul in care te apreciezi pe tine insuti. Poti interpreta visul, alegand calea descoperirii Sinelui Interior, al iubirii de sine.

 


Aurul a fost dintotdeauna legat de sacralitate.

In anumite culturi se credea ca nu doar carnea zeilor era din aur ci si cea a faraonilor si a regilor.
Reprezentarile lui Gutama Buddha erau aurite, semn al iluminarii, iar icoanele ortodoxe au fundal aurit, simbolizand lumina cereasca. In cultura evreilor il regasim pe Abraham, un personaj foarte bogat, care detinea cantitati mari de aur si argint. Noul testament pune aurul ca valoare de pret, acesta regasindu-se printre darurile aduse pruncului Iisus. In traditia greceasca aurul face trimitere la Soare, avand o puternica simbolistica: dragoste, bunastare, fecunditate, cunoastere, lumina.


Avand aceste informatii, se pot contura mai usor posibilele explicatii si decodificari ale visurilor care contin prezenta acestui metal pretios.
Cat despre bijuteriile in vis, acestea au si ele o semnificatie aparte. Bijuteriile au fost mereu elemente de distinctie intre paturile sociale, indicand gusturile, provenienta si apartenenta persoanelor care le purtau. Visul in care apar bijuterii este perceput ca unul pozitiv, aducator de realizari pe toate planurile.

In general, bijuteriile de aur in vis reprezinta o confirmare a acceptarii si iubirii de sine, a faptului ca persoana care traieste un astfel de vis, are calitati deosebite. Este constienta de propria valoare, isi traieste viata la standarde ridicate, cu aspiratii marete. Bijuteriile de aur aparute in vis, transmit bogatia spirituala si parerea buna despre sine. Totusi exista interpretari diferite în functie de specificul fiecarui vis. Astfel ca, atunci cand visam ca primim bijuterii poate fi un semn al casatoriei cu o persoana instarita. Primirea bijuteriilor in vis dezvaluie si nevoia de recunoastere si apreciere, si atesta totodata pretuirea valorilor din jur. Totusi daca visam ca primim bijuterii ca mostenire, asta tradeaza o oarecare aviditate pe plan financiar, indicand nemultumire fata de actuala situatie financiara. Visul in care apare un inel sau o verigheta de aur, anunta o casnicie de durata iar frunzele de aur prevestesc un viitor luminos si bogat. Visul in care se cumpara bijuterii este unul de bun augur, prevestind succes, bucurii si caştig material, iar daca visul prezinta o alta persoana care poarta bijuterii, poate fi semn al intalnirii cu persoane importante, celebre.


Concluzionand, bijuteriile de aur sunt un semn bun atunci cand apar in vis, si ne reconfirma bogatia sufleteasca, adapostind o comoara pe care constienti, o putem descoperi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *