Ostara

LIVRARI SI RETURURI

Livrare in Romania

Cu ajutorul partenerului nostru de nadejde, FAN COURIER, asiguram expedierea produselor pe intreg teritoriul României in cel mai scurt timp posibil astfel incat in Bucuresti, bijuteriile ajung la tine a doua zi si in tara in maxim 2-3 zile lucratoare, din momentul cand ne confirmati adresa de livrare.

Livrare internationala

In ceea ce priveste tarile membre ale Uniunii Europene, cat si cele care nu fac parte din Uniunea Europeana, livrarea este asigurata de catre DHL.
La transportul international cu exceptia tarilor care nu sunt in UE, comanda ajunge in 2-3 zile lucratoare iar la celalalte, in maxim 5 zile lucratoare.
In tara la transportul prin FAN COURIER este gratuit iar cel international este suportat de client.

Acestea fiind spuse, spor la cumparaturi!

Conditii de schimb si retururi

Avand in vedere ca aceste bijuterii sunt create si personalizate special pentru tine, respectiv cu amprenta vocala, pulsul bebelusului, mesaje scrise si/sau harta natala, acestea nu se returneaza.
De asemenea, referitor la bijuteriile cu perle realizate manual, special create si realizate la comanda acestea nu se returneaza, insa le putem schimba sau modifica marimea
OSTARA se bucura sa va ofere aaât bijuterii deosebite care sa va scoata din anonimat, dar totodata va pune la dispozitie o serie de servicii complementare si gratuite:
  • Inlocuirea snururilor din matase
  • Transportul gratuit pe teritoriul Romaniei
  • Consultanta privata cu designerul nostru.
Reparatiile si reconditionarile bijuteriilor sunt servicii platite, disponibile clientului OSTARA, dar nu fac parte din conditiile de garantie oferite de certificatul nostru de garantie si autentificitate. Termenul de garantie pentru materialul bijuteriilor noastre este de 24 de luni de la achizitionare.
  • Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 24 de luni de la data achizitiei, doar daca acesta prezinta defecte de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea certificatului de calitate.Sunt considerate defecte de fabricatie: pandantele rupte, inelele sau bratari dezlipite, diamantele cazute, deformari mecanice. Pentru orice alt defect ce nu poate fi acoperit de garantia noastra, precum: zgarieturi, purtare excesiva sau neadecvata, lant rupt, decolorarea aurului, reparatiile vor fi efectuate pe baza unui cost aditional, in functie de complexitatea si tipul de reparatie. Clientul va fi informat de acest cost inaintea prelucrarii reparatiei. Timpul de ridicare/livrare a unei reparatii/inlocuiri este de 20 zile lucratoare din momentul procesarii. Costul de transport este suportat de catre client, daca se solicita livrare.
Asa cum este firesc, Compania OSTARA nu este responsabila pentru produsele pierdute sau furate!
Pentru o indrumare sigura asupra procedurii, va rugam sa contactati la numarul de telefon +4 0757 550 010 sau sa ne trimiteti un e-mail la comenzi@ostaracharms.com. Va vom oferi toate informtiile de care aveti nevoie.