Coliere din Aur cu Perle Naturale, Bijuterii Regale
Bijuterii Din Aur 14K Personalizate Pentru Fiecare Stil In Parte
DESCOPERA SETURILE NOASTRE

Cele mai dorite Seturi Din Aur
– cu Perle –

SET – AUR 14K – COLIER SI BRATARA CU PERLE 4 MM

Colier si bratara cu perle alaturate intr-un set special pentru voi, pentru tine, pentru Ea sau un cadou pentru cineva drag.

SET – AUR 14K – COLIER SI BRATARA CU PERLE 6 MM

Colier si bratara cu perle alaturate intr-un set special pentru voi, pentru tine, pentru Ea sau un cadou pentru cineva drag.

SET – AUR 14K – COLIER SI BRATARA CU PERLE 8 MM

Colier si bratara cu perle alaturate intr-un set special pentru voi, pentru tine, pentru Ea sau un cadou pentru cineva drag.

Ostara Este Un Mesaj Al Iubirii

Toate bijuteriile Ostara pot fi oferite cadou unei persoane dragi din viata ta. Acestea pot fi ambalate pentru cadou si livrate la ce adresa doresti.

Rulează videoul
Rulează videoul

Dobre Mirela

"Recomand cu drag bijuteriile Ostara. Sunt realizate cu suflet pentru fiecare comanda in parte. Si da, sloganul lor chiar ii reprezinta. Designul deosebit si calitatea bijuteriilor m-au facut sa ma indragostesc de aceste bijuterii. Echipa Ostara si Alina Popa sunt minunati. Implicare totala pentru a multumi clientul. Multumesc mult Ostara!"

Alexandra Craiu

"Recomand din toată inima cele mai frumoase bijuterii cu suflet. Cele mai frumoase cadouri pentru tine și cei dragi le găsești aici, iar Alina este cel mai frumos om, cu cea mai blândă voce, cu o răbdare incredibilă care creează cele mai minunate bijuterii. Ador "

Perlele, bijuteriile potrivite pentru orice tip de intalnire.

Sorina

"Ostara creeaza bijuterii minunate in care regasesti emotii si amintiri dragi!"

Ungureanu Cristian

"Servicii, ambianta, calitate la un pret si o pasiune pentru fiecare bijuterie in parte. De la Ostara, datorita doamnei Alina, nu cumperi doar o bijuterie, ci o poveste si o amintire unica pe care sa o poti pretui restul vietii. Multumesc Ostara."

Cele mai dorite Coliere Din Aur – Cu Perle – 

COLIER – AUR 14K – PERLE OSTARA DE 6 MM

Colier cu perle naturale de cultura, Calitatea AAA cu dimensiunea de 6 mm, poate fi prins cu inchizatoare din aur alb, galben sau roz iar in capat are atasata o prelungire de 5 cm cu o perla.

COLIER – AUR 14K – CU PERLE DE 4 MM SI INIMA PST

Colier lucrat cu mare grija si atentie, compus din doua parti, jumatate cu lant si inima patrata de 13 mm ce se poate personaliza in stilul Ostara si jumatate cu perle de 4 mm, acestea sunt naturale de cultura, Calitatea AAA.

COLIER – AUR 14K – PERLE OSTARA DE 8 MM

Colier cu perle naturale de cultura, Calitatea AAA cu dimensiunea de 8 mm, poate fi prins cu inchizatoare din aur alb, galben sau roz iar in capat are atasata o prelungire de 5 cm cu o perla.