Ostara

Mesaj Al Iubirii

BRATARA – AUR 14K – PERLE ALBE SI CORAL

Detalii produs

Informații suplimentare

COLECTIE

PERLE

MATERIAL

aur alb, aur galben, aur roz

DIMENSIUNE PANDANT

4 mm, 7 mm

LUNGIME LANT

16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 14 cm, 15 cm

BRATARA – AUR 14K – PERLE ALBE SI CORAL

900,00lei

- perle naturale de cultura calutate AAA si coral natural; - diametru perle / coral 4mm sau 7mm; - incuietoare aur 14k galben, alb sau roz; - lungime personalizata (17 - 20cm). Aceasta bratara absolut minunata, eleganta si gingasa, este o bijuterie fara varsta, atat pentru tinerele adolescente cat si pentru bunicile noastre. Se poarta cu iubire si atitudine.
LIVRARE

Termenul de productie este de 10 zile lucratoare iar cu o zi inainte de livrare, va anuntam sa ne confirmati adresa unde ar trebui sa ajunga bijuteria. De precizat ca acesta poate varia in functie de destinatie, de exemplu: in Bucuresti, 1-2 zile lucratoare, in tara, 2-3 zile lucratoare iar in afara tarii intre 3-4 zile lucratoare.

Transportul este asigurat de noi in Bucuresti si in tara iar pentru bijuteriile comandate pentru Europa si USA folosim serviciile DHL cu plata transportului la dvs. Pentru cei care se regasesc in aceasta situatie, cu plata pentru transport extern va rugam sa ne contactati si la telefon 0757550010 sau in comanda plasata, la rubrica observatii puteti completa datele pentru livrare iar noi vom lua legatura cu dvs.

Product total
Options total
Grand total

RECENZII CLIENTI